Trådløs sikkerhed krakket


Din trådløse router teknologi er ganske attraktiv faktisk. Du kan sende data fra hvor som helst eksternt. Du kan bruge din trådløse router til at dele dit netværk med naboer eller til at oprette et hotspot på din skole eller dit kontor. Du skal kunne få adgang til konfigurationssiden for at foretage ændringer af SSID og krypteringstypen.

Det tager kun sekunder at hacke dit netværks sikkerhed, når du har URL-adressen. Standardnetværkstyperne er de 10 eller deromkring, der følger med standard routersoftwaren. Du kan eksperimentere med de andre indstillinger, når du har lært at ændre denne indstilling efter din smag. Du kan også ændre standardindstillingerne for at gøre dem mere restriktive, hvis de virker for generøse.

Gå på opdagelse i konfigurationssiden

SSID (servicesæt-id) er hovedkonfigurationssiden. Øverst på siden er der tabeller, hvor du kan få vist forbindelserne til trådløse netværk. Hvis du vil have vist flere oplysninger om en forbindelse, skal du klikke på den. Dette viser detaljer som operativsystemet og prioriteten.

Der mangler tre tal på konfigurationssiden. Dette vil sandsynligvis være admin-id’et eller adgangskoden. Disse numre bruges til at identificere netværk, der har adgang til routeren. Du kan fjerne et netværk fra den hvide liste ved at markere det i konfigurationssidens venstre side. Login-skærmen for netværksforbindelsen vil være den samme som den, der bruges til at oprette den hvide liste ved at klikke på dens ikon.

Hvis du klikker på ikonet for netværksforbindelsen, åbnes den samme logonskærm, som blev brugt til at oprette den hvide liste.

Sikre dine kontooplysninger

To måder kan bruges til at nedbryde ukrypterede Wi Fi-forbindelser. Disse er kendt som “pick and chose angreb” eller “mennesker angreb”. Disse mennesker vil enten henvende sig til dig og kræve, at du gentager Wi-Fi-adgangskoden eller blot beder om din adgangskode.

Disse personlige angreb kan undgås ved at bruge kryptering og godkendelse til at forhindre andre brugere i at få adgang til din wi-fi-forbindelse.

Sikkerhedsprotokoller

ThreeGPP understøtter tolv sikkerhedsprotokoller, hvoraf to er nye i den nuværende generation. 3GPP’s krypteringsteknologi er meget avanceret. 3GPP bruger nøglebaseret kryptering som krypteringsteknologi. Dette er en af de mest sikre typer kryptering. Adgangskontrolteknologier kan bruges på næsten fyrre forskellige måder med mange kombinationer af tal, symboler og alfanumeriske tegn.

Kryptografiske automatiske nøgler bruges i routeren. Der er mange typer kryptering routeren bruger. Denne teknologi er kun en af tre nye. Andre krypteringstyper omfatter meddelelsesintegritet og asymmetrisk kryptering.

For at sikre, at brugerne er sikre, bruger et offentligt netværk kryptering. De kan få adgang til netværket fra enhver computer. Selvom de ikke vil kunne se hinanden, vil netværket give dem begge mulighed for at kommunikere med lethed.

Det er vigtigt at indstille krypteringshastigheden på din router til det samme niveau som dit hjems kryptering, hvis du har et trådløst netværk i dit hjem. Den krypteringshastighed, du angiver på computeren, bør være ti gange den, der er angivet af din hjemmerouter. Dette vil sikre, at ingen kan få adgang til dine oplysninger eller kommunikere med dig, uden at du sender dem en 10-minutters besked.

Techie ansætter nu kvalificerede teknikere til at arbejde på din computer og netværk. De hjælper dig med at oprette et sikkert netværksmiljø og reducere dine sikkerhedsrisici. De kan hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt til din situation. Siden 1998 har vi hjulpet kunderne med at beskytte deres netværk og privatliv.


Skriv et svar