Reparation af kredit og reparation af kredit


Loven klart, at unøjagtige dårlige kredit forskning ikke kan indsamles af kredit-bureauer uden samtykke og tilladelse fra forbrugeren. Derfor må forbrugerkreditrapporter ikke være dyre eller gratis.

Credit Bureaus har udviklet Credit Research and Analysis System. Desværre er de data, de indsamler, ofte ugyldige, fordi deres undersøgelsesmetode ikke følger loven. I stedet for at udtrække kort fra folk, der bruger verbale spørgsmål, bruger Credit Bureaus CRAS. Disse virksomheder kan fremmes (ændring og konsolidering af lån), og forbrugerkreditresultaterne er lavere.

Credit Bureaus fandt det klogt og klogt for dem at miskreditere alle andre kredit rådgivning tjenester, der ikke er en del af CRAS. På en måde har de gigantiske banker opdaget, at CRAS er en måde at stjæle penge fra amerikanske forbrugere. Men denne lille (i forhold til de lyssky seminarer, at bankerne sponsor) revisionsbank er simpelthen håber at ride langs som lovgivningen for dette system er foreslået.

Banken undlader at anerkende, at forbrugere, der har adgang til everyAlberttics.com Credit Service vil fortsætte med at shoppe rundt for kontrol over deres usikrede gæld. Kreditbureauer er ikke ved lov forpligtet til at undersøge eventuelle forbrugerklager. Forbrugerne kan fortsætte med at shoppe rundt efter de bedste priser, så længe bankerne stadig har usikrede lån. Dette vil gøre det muligt for bankerne at fortsætte med at tilbyde satser, der ikke er bedre end hvad markedet vil bære.

Forbrugeren har mulighed for at gennemgå sin kreditrapport hver fjerde måned. Banker har lov til at inspicere din kredit rapport en gang hver 4. måned. De kan også fjerne eventuelle fejl med det samme, hvis de opdager dem. Det er nu, at forbrugeren kan tage kontrol over deres kredit.

Dårlig kredit forskning [http://www.mybadcredit.com] kan hjælpe dig med at hæve din kredit score, fordi en erklæring fra banken er sendt til kreditbureauet for at opdatere deres oplysninger. En højere kredit score vil give dig mulighed for at konkurrere bedre med lokale långivere. Dette vil gøre det muligt for dig at opnå de bedste priser uden at skulle betale høje gebyrer.

Nogle Credit Repair direkte checks

Equifax 800-685-1111

TransUnion 800-916-8800

Experian: 888-397-33742

Hvert kreditbureau kræver, at du fastsætter din kredit. Men Credit Repair Direct Checks er en almindelig mulighed for forbrugerne. Mange legitime kredit reparation virksomheder kan hjælpe dig med at bevare din økonomiske formåen. Men før du leder efter en, skal du sørge for, at de er BBB-akkrediteret.

Du vil være sikker mod enhver ulovlig aktivitet, hvis den virksomhed, du vælger giver Credit Repair Direct Checks. Federal Trade Commission arbejder hårdt for forbrugerne og deres rettigheder. Virksomheder kan ikke opkræve startgebyrer. Du behøver ikke at være et offer for Credit Repair svindel.

Husk, at banker ikke fungerer som offentlige virksomheder eller offentlige enheder. Deres magt er begrænset til usa’s forfatning. Credit Repair Company kan ikke hjælpe dig med at reparere din kredit. Credit Repair kan reducere mængden af din gæld, men kan ikke slette den. Det lyder måske dejligt at betale din gæld, men det vil betyde, at du er nødt til at afsætte flere penge til købet. Især i tider med økonomiske vanskeligheder som nutidens eller vores.

Credit Repair Kan være et fantastisk værktøj til at hjælpe med at forbedre din kredit score. Men hvis dette er noget, du overvejer, eller du har brug for ny kredit og ikke er sikker på, om det er det rigtige for dig, så skal du sørge for at vide det.


Skriv et svar