Nærende kost – Spise til sidste


Vand er det vigtigste næringsstof for vores generelle sundhed og velvære. Vand udgør ca. 70% af menneskekroppen. Det betyder, at dine muskler, organer og hud kan blive meget tørre.

Vandkvaliteten er afgørende. Det er vigtigt, at vandet filtreres, filtreres og forbedres korrekt. Mange kunder ignorerer det faktum, at lav vandkvalitet og forurening i vandforsyningen kan føre til sygdom og mobilitet falder. At vide, hvad forurenende stoffer er, er nøglen til alt dette. Det betyder, at du ikke bør drikke eller spise noget bestemt mærke af toiletvand, industriel alkohol eller forarbejdede frugtdrikke.

For nylig blev det rapporteret, at medicinalvirksomheder enten dumper eller reformerer aktive forbindelser i lægemidler eller i det mindste fortynder dem for at sænke deres effektivitet. Mere af denne aktivitet vil sandsynligvis blive set på hospitaler og ikke kun i den farmaceutiske industri. Mange af os vil blive påvirket på lang sigt af denne type fortyndet medicin.

Vores børn er den mest sårbare gruppe i denne henseende. Børn er blevet vant til at bruge håndkøb retsmidler i stedet for dem fra en medicinsk butik, fordi de er de samme retsmidler vores forældre købte i håndkøb. Ifølge rapporter er hvert tredje børn ramt af en sygdom, der kan kaldes brugbar, men ikke farlig, hvilket er en ganske forskel fra den situation, de havde for tre årtier siden.

Mikrobølgerne kan også udsætte folk for potentielt skadelige kemikalier. Dette er en almindelig måde, at folk udsættes, og det kan have en negativ indvirkning på deres immunsystem. Amygdalin er et eksempel på intens mikrowaving. Det kommer fra en termokande, der blev brugt i en mikrobølgeovn. Du kan være sikker på, at strålingen fra mikrobølgeovnens magneter når dit hjem næste gang du besøger en lokal butik.

Hvis du ikke ønsker risikoen for alt dette, kan du fortsætte på din vej med din dag og bare købe en kop kaffe. Er det ikke det rigtige? Er det ikke bedre at få noget, der har vist sig at øge din energi? Hvorfor ikke spare penge på kvalitet invitamin kosttilskud, så du kan nyde den forbedrede sundhed, du ønsker?

Den bedste løsning er at købe kaffe, der er brygget i en café, der bruger et filter. Hvis du ikke ønsker at investere i et kaffehus, der maler sine bønner og gør kaffe du kan lide, så kan du spare penge på væsken du injicere i maven, hver gang du tilføjer en teskefuld sukker til din kaffe. Dette vil give dig mulighed for at nyde almindelig eller aromatiseret te uden at bekymre sig om skaden. Du vil takke dig selv senere.

Reducer mængden af kalorier, du ville indtage i snacks med højt kulhydratindhold og læskedrikke. Selvom jeg ikke drikker kaffe, vil jeg nogle gange have en sødet drik. Det smager dyrt sød snack mad og ikke som vafler og pandekager.

Du kan reducere kulhydratindtag ved at tage saften ud af grøntsagen eller frugten, især snackfødevarer med store mængder kulhydrater. Dette kunne gøres for at hjemmelavet frugtsaft. Eller du kan vælge skummetmælkssorter eller mælkesorter med reduceret fedtindhold. Du kan reducere kalorier ved hjælp af hjem kaloriereducerende kogebøger.

Du kan bruge et hjem kalorie-reduktion kogebog til at planlægge dine måltider på forhånd, så du har masser af muligheder, når shopping for dagligvarer. Hvis du ikke har lyst til at lave dine egne juice, kan du købe reduceret fedt, kalorieindhold skummet eller kærnemælk muligheder.

Køb dagligvarer i din lokale købmand for at spare penge og kalorier.


Skriv et svar