Min mor er min kakaosmørst-effekt.


Ifølge sukkerindustrien interview spørgsmål, er det faktisk sjovere at spise en spiseskefuld sukker for nogle glatte, bløde, og pillowy social godkendelse i stedet for at gaffel det. I fortiden, hvis man hørte meget om en ny kost for at hjælpe med at tabe mave fedt, ville de nødt til at afslutte skeen.

Vi får at vide, at det er okay at spise noget i moderne tid. Du kan spise enhver mad, der tilbydes dig. Der er fødevarer rig på fedt, som vi kan spise, samt visse frugter og grøntsager, der kan hjælpe os med at forbrænde fedt. Men hvilke fødevarer er bedst at undgå cellulite? OKCOTHER er blevet et populært valg for sund kost rådgivning og traditionel visdom. Disse typer af ernæringsmæssige kraftcentre kan kun findes i fastfood restauranter, efter at vi har fjernet mange muligheder på købmandsforretninger.

Cellulite-reducerende fødevarer er i stigende grad tilgængelige for dem, der har råd til dem. Er det muligt at få nok grøntsager, fedtfattig mejeri og andre næringsstoffer i kroppen for at tilfredsstille din sult cravings? Når du rammer disse sult advarsler (normalt omkring snacktime), din intense trang til at spise chips, svinekød eller oksekød vil blive overvældende. Er du en person, der spiser for meget, når stresset? Har du nogensinde finde dig selv at lege med mad, når du er stresset, selvom du læser en bog eller ser tv? Forskning har vist, at stress kan føre til cellulite.

Alle disse faktorer gør det nemt at få cellulite. Hvad er løsningen? 1987 var året, hvor den første undersøgelse af cellulite forårsaget hormonel ubalance blev offentliggjort. Det blev fastslået, at cellulite normalt er forårsaget af et C-vitamin og selen underskud. I biopsier viste 15 kvinder høj grad cellulite. Undersøgelsen omfattede ikke vitaminer, der kunne bruges til at forhindre cellulite. Undersøgelsen fandt ikke, at cellulite kunne være forårsaget af en vitaminmangel, selv om det er en gyldig teori.

En anden rapport, der blev offentliggjort i 1988, afslørede, at cellulite er forårsaget af en kombination en række faktorer. Disse omfattede en højt fedtindhold kost, mangel på frugt og grøntsager, og utilstrækkelig vandindtag. I år oplevede debut af appelsinskal look.

For at forhindre cellulite, eller for at behandle det, hvis det allerede eksisterer, skal du være i stand til at identificere de vitaminer, du tager. Forskellige vitaminer har forskellige egenskaber. En blanding af vitaminer kan forårsage nogle toksiske virkninger, så det er vigtigt at vælge en, der er naturlig. Du bør ikke se C-vitamin kosttilskud, der mere end aktivere en af de former vitamin A. Dette er ikke en ægte antioxidant.

N-Acetyl har været en nylig opdagelse i anti-cellulite cremer. Det er en blanding af vitamin A i ikke-ptiske formuleringer. De lovende resultater af N-acetyl cellulite behandling cremer er endnu ikke bekræftet. Men mange klinikker har været i stand til at se positive resultater på grund af deres popularitet.

N-acetyl forekommer naturligt i fugleklatter og urin. Det er rig beta-caroten. Vitamin A omdannes dog ikke til kroppen i en så lille mængde som hos mennesker. Det endelige resultat af beta-caroten findes i vitamin A cremer adskiller sig ikke fra at tage vitamin A gennem munden. Det mister sin evne til at omdanne til vitamin A i vores fordøjelsessystem, hvilket resulterer i gulsot. N-acetyl cellulite behandling cremer er ekstremt nemme at skabe og kan indeholde ekstrakter, der kan være meget gavnligt for huden. N-acetyl kan nemt tilsættes til cremer, der indeholder andre ingredienser som beta-caroten. Huden absorberer det hurtigt, og det kan bidrage til at fugte huden.

Selv om mange anti-cellulite cremer er fyldt med syntetiske vitaminer, kan disse være skadelige for huden og ikke giver så meget helbredende kraft som en blanding af vitaminer og forbindelser som Tea Tree olie, lavendel olie, og andre blide urter. Det er næsten som om du spiser cremen, når du anvender det på din hud. Dette skyldes, at de aktive ingredienser i cremen kommer ind i din blodbanen næsten øjeblikkeligt.


Skriv et svar