Hvordan lave renter kan hjælpe dig med at stimulere den økonomiske aktivitet


Lave renter kan have forskellige virkninger på økonomien. De er gode for indkomst investorer, men ikke så meget for låntagere eller kreditkort indehavere. Situationen vil afgøre, hvordan man får mest muligt ud af lave renter. Lave renter er en fordel for de fleste långivere. Lave renter er ikke for alle. Dette kan skyldes, at nogle mennesker har lave indkomster eller sætter en ære i deres evne til at betale deres regninger til tiden. Finansielle eksperter er i stand til at hjælpe folk med at få mest muligt ud af lave renter. Lave renter kan gøres for at arbejde i din favør på mange måder.

Planlægning godt kan hjælpe dig med at spare betydelige mængder af penge – normalt omkring 10%. For at få mest muligt ud af lave renter, bør du tage visse skridt: en opsparing, højt udbytte opsparingskonto (højt udbytte eller obligationer), pengemarkedsforeninger eller indskudsbeviser. En check- eller opsparingskonto kan åbnes med banken, der tilbyder de bedste vilkår. Banken kan tilbyde dig en høj rente opsparingskonto ved kvik lån, hvis du er ung og ved godt helbred.

Lave renter kan også bruges til at sætte skub i væksten. Lave renter kan forårsage en økonomisk forsinkelse, ifølge økonomer. Fordi folk ikke spare penge nok, før satserne begynder at falde, dette forårsager en forsinkelse i økonomien. Det er her stimuluspakker, der har til formål at stimulere væksten, kan hjælpe med at løfte økonomien fra dens krise.

Inflationen bestemmes af den føderale midler sats. Priserne stiger, når de føderale fonde sats falder, hvilket stimulerer investeringer og produktivitet. Andre faktorer, der kan stimulere inflationen, omfatter en stigning i pengemængden og et fald i de offentlige udgifter. Disse kunne omfatte en højere skattebyrde på grund af recession, stigende boligpriser, højere utility regninger, osv. For at kontrollere den føderale midler sats, kan Federal Reserve købe obligationer. Dette vil bidrage til at holde renten lav.

Aktiemarkedet kan holdes oven vande ved hjælp af lave renter til at stimulere økonomien. Inflationen kan blive påvirket, hvis aktiemarkedet falder. Du kan også købe råvarer som olie, guld og dollar. For at holde de årlige procentsatser lave købes olie ofte i store mængder. Fordi guld er et værdifuldt alternativ til papirpenge, kan det opbevares i familien i generationer og har en uovertruffen værdi, der ikke kan reproduceres.

Boliglån og balance overførsel er en fjerde måde lave renter kan bruges til økonomisk stimulation. Boligen ansvarlig lånekapital giver dig mulighed for at overføre eksisterende saldi i lavere rentebærende konti. Overførsel af saldi mellem realkreditlån kan være en skattebefordelt måde at tilbagebetale gæld på. Dette giver dig mulighed for at fjerne høj rente gæld og reducere din månedlige afdrag på gælden.