Hvad er medicin?


Indledning: En berømt kinesisk ordsprog har sagt, at “god medicin smager bitter.” Moderne medicin bekræfter også, at bitre fødevarer er rige på vitaminer og mineraler. Eksperter foreslår at spise mere bitter mad i varm sommer.

For det første har tidsel mange næringsstoffer. So tidsel indeholder for det meste kulhydrater, vitaminer B, C og mineraler. Så tidsel er en god mulighed for dem, der forsøger at tabe sig i varmt vejr. Fordi det ikke kun kan tilfredsstille din sult, men også producere spyt og slukke din tørst. Så tidsel om sommeren kan også regulere kropsfunktioner og forbedre hud og øjne. So tidsel kan også bruges i varm sommer for at lette symptomerne på menstruationsproblemer og lindre allergier.

Zweitens, bitre bambus stilke. Traditionel kinesisk medicin holder bitter bambus skud er cool i deres naturlige miljø. Disse skud kan ikke kun hjælpe med afgiftning og vægttab, men også give lindring fra symptomer som irritabel tyktarm. Coreana plantelægemidler sundhedsprodukter indeholder ofte bitter bambus skud, herunder:

* Stilbene * Fatix * Hvidløg * Homoyer * Rose hofter * Eugenol

For det tredje kaktus. Ifølge traditionel kinesisk medicin er kaktus bitter smagning og har en kold natur. Det er yderst nyttigt for vægttab og detox. Kaktus har haft en positiv effekt på mange menneskers sundhed. Derudover, kaktus bruges til behandling af en række betingelser, herunder kræft, forhøjet blodtryk og slidgigt.

For det fjerde balsamæren. Disse værdifulde næringsstoffer kan let gå tabt, hvis frugt eller grøntsager er beskadiget af varme lys fugt. Opbevaring af fødevarer plejede at ske ved tørring. Balsam er et middel, der konserverer mad. Det kan forhindre eller forsinke fordærv, samt forbedre kvaliteten. Bitter melon er ikke egnet til alle på grund af sin bitre smag. Næringsværdien af denne frugt og dens gavnlige virkninger på menneskekroppen er imidlertid blevet fastslået. Derudover er bitter melon en form for centnerige celler, der reducerer mængden af kolesterol. Dette kan føre til stigende niveauer af kolesterol.

For det femte, skat. Honning er en vigtig komponent, der har en masse medicinsk værdi. Det kan reducere forstoppelse, forbedre huller i tænderne, og fjerne dårlig lugt. Honning er kendt for at være en antioxidant på grund af dens høje niveau af kalkholdige elementer. Disse komponenter kan hjælpe med at styrke knoglerne og transportere ilt ind i de røde blodlegemer. Den ekstra fordel ved honning er dens fibereffekt, som kan hjælpe med at fjerne toksiner. Det er en type fugtig mad, der kan stimulere slimhinde niveauer, bidrage til at forhindre allergener og luftforurening.

For det sjette sennep. Sennep har evnen til at fremme fordøjelsen og absorbere jern, hvilket gør det til en fiberrig mad. Det er også rig på vitamin B, hvilket gør det til en fødevare af høj kvalitet med høje niveauer af C-vitamin. Det kan også gøre en god varm te. Også kendt som “rød” sennep, gul sennep kan også kaldes dette. Dette er den dyrkede form af sennepsplanterne, og den indeholder meget, hvis pektin.

Syvende, byg. Byg er af høj kvalitet mad, fordi det indeholder høje niveauer af jern, protein og vitamin A. Det er også højt indhold af hør og fysyre, hvilket gør det til en vigtig ingrediens i mange menneskers kost.

Ottende persille: Persille stærke rodvækst kan støtte i fjernelsen af toksiner. Det kan også fjerne kræftfremkaldende stoffer, hvilket gør det til en type medicinsk mad.

Niende: Rød tang. Dette er en rig kilde til kemisk syntetiserede forbindelser, der ikke kun beskytter mod kræft, men også bidrage til at forhindre aldring. Det kan også styrke immunforsvaret og forbedre din generelle sundhed.


Skriv et svar