Forebyggelse og pleje af osteoporose


Osteoporose er en svækket og smertefuld sygdom, og det kan strejke i alle aldre. Det er resultatet af knogletab og kan ikke forhindres, kun reduceres. Det resulterer i en skrøbelig knoglestruktur, påvirket knoglebrud og kan endda påvirke kroppens punkt af ligevægt. I en ideel verden ville omkostningerne ved at håndtere osteoporose ikke være andet end et økonomisk afløb, men i den virkelige verden er det en enorm byrde, der efterlader familier i en evig tilstand af økonomiske vanskeligheder, og sundhedssystemerne høster konsekvenserne af denne burdon meget tidligere end dem, der er involveret i det medicinske system.

Osteoporose påvirker en anslået 35 millioner mennesker i over femogtredive lande, siger Celsius Strategies, en non-profit gruppe, der arbejder på folkesundhedsspørgsmål. De økonomiske konsekvenser kan væreOption A,Faldende forbrug af mange varer;Løsningsmodel B, faldende forbrug af disse varer; eller Mulighed C, en stigning i sundhedsudgifterne for hospitaler, så konsekvenserne af osteoporose mærkes langt ud over dens økonomiske forekomst.

De af os, der har oplevet osteoporosens skadelige virkninger, bør ikke tage situationen på en fatal måde. For det første er det vigtigt at sætte os på ideen om, at menneskekroppen er designet til at bevæge sig, ikke at sidde, og motion skal være for hjertet, ikke maven. For det andet er det lige så vigtigt at se tilstanden af vores knogler som et holistisk spørgsmål, og overveje alle kilder til information, herunder ud over graven.

Nogle knoglebrud opstår samtidig med større traumer, såsom en bilulykke. Andre frakturer er resultatet af fald; de kan være forårsaget af fald, mens havearbejde, arbejder i garagen eller bygge et hus; ved fald, mens du er i sengen (koagulation, forbinding eller tape) ved fald, mens du går; ved fald i overfyldte steder; og ved fald i hjem / familie indstillinger.

FallIn USA, omkring 1,5 millioner bilulykker sker hvert år, og 40.000 mennesker dør. Omkring 50% af disse fald er ikke forårsaget af fald eller ulykker, men af fald, der resulterer i brækkede knogler. fraktur kan forekomme når som helst i løbet af året, og 1% forekommer om vinteren af ukendte årsager. falde kiltoccurs om vinteren, fordi knoglen reabsorbs kalk fra blodet, forårsager arterier og tænder til at re-handlinger, og igen knogle re-absorption er forbedret.

klædt, tapede, eller ufilmede falder er dem, der udgør den største trussel mod knogle sundhed. Fald farer kommer fra alle dele af befolkningen, herunder ældre voksne, kvinder og ældre på plejehjem eller andre langtidspleje faciliteter. I en undersøgelse, A.M. Dessert Spice, CD Sinnamon, Grape Seed Extract, og fosforsyre tilskud resulterede i betydelige mineralske tilsætninger i urinblæren af ældre kvinder, uden at øge deres mælkeforsyning. En øget forsyning af calcium, og dermed fosporiske mineraler, kan hjælpe med at forhindre sprøde, lav densitet knogler.

Fødevarer er den største kilde til calcium og fosporiske mineraler. Kostanbefalinger for mærkede og/eller kartonfødevarer, mælk og andre mejeriprodukter er at øge mængden af calcium og mineraler i sådanne produkter. Osteoporose er resultatet af øget tab af knoglemineralisering, fordi kroppen ikke opnår tilstrækkelige mængder calcium fra de indtagede kostvaner. For at vende osteoporose er korrekt calciumindtag fra forskellige kilder nødvendigt.

Overdrevent syre tilstand

Et overskud af sure forhold i kroppen, producerer øgede trusler om knoglebrud og mikrobrud. Contcknowledging denne øgede trussel, skallerne af derma indeholder ekspanderende revner, hvorigennem øget surt materiale kan invadere de underliggende knogler. Kroppens defensive reaktion er kompleks, men ekstremt effektiv, i forhold til sure situationer. Alkaliske elementer i kroppen forbereder en barriere mod syrerne. De udgravede overfladearealer er beskyttet mod sure borde, klipper og jord ved en buffervirkning af bufferede, ioniserede vandmolekyler. Denne buffering kapacitet i lymfesystemet er meget mindsket i del Ophold og syre kostvaner. En kost indtagelse af overskydende alkaliske mineraler og deres ioniserede ækvivalenter, synes at have en synergistisk effekt på kroppens forsvarsmekanismer mod syre. I løbet af de sidste to årtier er der i de vestlige lande blevet forbrugt meget overskydende kød og mejeriprodukter. Dette har udløst et stort udvalg af sygdomme, f.eks. hjertesygdom, forhøjet blodtryk, kræft, osteoporose osv. De nye anbefalinger er at reducere kødforbruget, især rødt, og øge forbruget af frugt og grøntsager og vand.


Skriv et svar