Fem måder at undgå kreditkort kriminalitet


Ligegyldigt hvad der sker med vores økonomi denne sommer har vi brug for tid, før vi har mere kreditkort gæld i en allerede skrøbelig økonomi. Nogle mennesker er allerede føler sig klemt. Så du bør ikke blive overrasket over at se dine venner fra dette land deler deres kreditkort problemer, og hvordan de fast dem.

Det er et stort problem i vores samfund.

Selv om der var millioner af mennesker erklære sig konkurs i 1980’erne, kreditkort delinquencies blev endnu mere alvorlig for dem, der har lidt tab af arbejdspladser, uventede sygdomme, eller simpelthen ikke kunne betale deres regninger på forfaldsdatoen.

Dette problem påvirkede ikke kun långivere og kreditorer. Samlere begyndte at chikanere forbrugerne i deres hjem for at inddrive gæld. Men de nuværende kreditkort love ændrer sig, og du kan ikke gå i fængsel for ikke at betale din regning.

Desværre har stigningen i antallet af konkursramte i det seneste år ikke medført ændringer på landsplan for forbrugerkreditten.

Har du dårlig kredit?

Her er fem tips, der vil hjælpe dig med at øge din kredit score så hurtigt og nemt som muligt.

1) Gennemgå dine kreditrapporter, og gennemgå dem. Hvad leder du efter? Kreditbureauer giver dig mulighed for at anmode om en gratis kopi hvert år af dine kreditrapporter.

2) Tjek din kredit rapporter. Hvis du opdager unøjagtigheder, skal du straks rapportere dem til bureauet. Det er vigtigt at huske, at kreditbureauer modtager omkring 40 procent af deres indtægter fra forbrugere, der ikke har kontrolleret deres kreditrapporter. Undgå disse fejl, da de kan påvirke dine chancer for at få et lån i den nuværende recession og for eventuelle fremtidige perioder. Det er ikke fair at sidde fast på den måde.

Hold dine kreditkonti afstemt. Du bør ikke miste al din hårdt tjente kredit, fordi din konto har en negativ saldo. Det er vigtigt, at du er i stand til at stole på banken eller långiver nok til at godkende kredit anmodninger.

4) Har du ikke flere kreditkort, end du rent faktisk har brug for. Det er okay at have 10 kreditkort, men ikke dem alle. Du skal finde måder at løse problemet, hvis du har mere end 10 kreditkort. Overbelastning af kreditkort kan have en negativ indvirkning på din kreditscore.

5) Du kan betale din gæld langsomt. Tal med din långiver, hvis du oplever problemer med dine månedlige betalinger og kan ikke foretage betalingen så hurtigt som muligt.

En lille advarsel

Dave Ramsey sagde engang, “For fuldt ud at rense din kredit, tage en dyb vejrtrækning.” For at forbedre din kredit, skal du konsultere en finansiel rådgiver. Jeg behøver ikke fortælle dig, hvordan du løser det. Hvis du ønsker at se din kredit score stige, er du nødt til at gøre det hele selv.

Foretag de nødvendige skridt til at forbedre kredit score og få dig til, hvor dine økonomiske mål er. Baseret på din kredit historie, kan du være berettiget til en høj rente auto lån eller sikre kreditkort. Minimumsperioden er kun et par måneder. Du har måske haft en god kredit historie i fortiden, men det kunne ikke have været nok til at få det lån eller kort.

Som i bilen lån sag, mens du ikke kan blive godkendt, skal du bevise over for dine kreditorer, at du er god med kreditkort. Hvis du har fremragende kredit, kan du tænke på at sætte nogle af dine gamle gæld på dine eksisterende kort og gøre rettidig betalinger.

Kun hvis du er i stand til at opnå et lån og foretage betalinger hurtigt kan du få den bil, du ønsker. Selvom det kan være svært at foretage betalingerne med det samme, vil det forbedre kreditscoren, hvis du kan.


Skriv et svar