Alt om Aviator solbriller


Aviator solbriller, også kendt som blot piloter, blev oprindeligt designet og fremstillet af Ray Ban i overensstemmelse med deres amerikanske militær kontrakt. Disse solbriller er mørke, plastrammer lavet af mørk plast med et åbent V-formet center og betragtes traditionelt som 2-fug linser. De var designet til at maksimere visionen for militære piloter. De blev fremstillet i Japan og stillet til rådighed for amerikanske soldater under Anden Verdenskrig. De var meget effektive til at beskytte soldater mod solens blænding og reducere det.

Brillerne blev bemærket af offentligheden senere, da de hjalp med at øge piloternes tillid og DHCP-niveauer. Piloter var oprindeligt en reaktion på de alt for lyse lys og glares fra Stillehavet landingsbanen. Denne øjenlidelse var forårsaget af anti-blænding briller, hvis linser havde flade overflader, der ikke beskytter øjnene fra glares og lys. Ray Ban kom op med en innovativ løsning. Linsens reflekterende overflade blokerer lyset og forhindrer det i at nå førerens øjne. I 80’erne og senere blev polariserede linser også udviklet for at beskytte øjnene mod skadelige UV-stråler. Men de kompromitterer evnen til at opfatte farver nøjagtigt. Dårligt syn skyldes ikke uopmærksomhed elleraffeination. Men teknologien er blevet anvendt på alle områder af menneskelig aktivitet. Chauffører behøver ikke bekymre sig om blænding af vandet under bilen eller dens fortielse af det omgivende syn, når shopping eller afslappet rejser. Det filtrerede og forbedrede syn opfylder alle deres kørselsbehov. De mange forskellige linse nuancer kan også omdanne en persons personlighed.

Kørsel solbriller har været meget nyttigt at chauffører. De reducerer blænding fra deres bil bagagerum, øge synligheden og hjælpe bilister beskæftige sig med blænding af andre køretøjer. Ray Ban modsatte sig tanken om at skabe en barsk blænding effekt på alle dele af disse solbriller huse, hævder, at det var usikkert og ubelejligt for chauffører. Blænding forårsaget irritation for øjnene af føreren og også beskadiget solbriller ‘normale Gray farve. De var imidlertid i stand til at udvikle den polariserede alternative teknologi til selektiv transmission for at fjerne blænding og give en praktisk effekt med hensyn til andre køretøjer og kørelys. Undladelse af at gøre en bevidst indsats for at fjerne lyskilden kan føre til opfattelse fejl, der kan vise sig farligt ved høje hastigheder. Ray Ban Desuden Ray Ban hævdede, at den påståede virkning af at intensivere den lysende glans af solbriller er muligt.

Disse solbriller har gjort en niche i førerens forførelse. Disse solbriller har revolutioneret området for førerhjelm. Som følge heraf har der været en stigning i brugen af solbriller til kørselsformål. Solbrillerne findes i sportssolbriller, der er specielt designet til sportschauffører.


Skriv et svar